Workaction Landhuis Jan Thiel

Voorjaar 2020

Hoe vaak ben jij in de gelegenheid om ongestoord, maar wel geïnspireerd door te werken aan je eigen ondernemerschap? Er komt altijd wel iets tussendoor en dan leg je het weer weg. 

Dan duurt het weer even voordat je echt op gang bent en gefocust weer verder kan. Zonde. 

Ik weet uit ervaring dat een week weg van je dagelijkse routine echt wonderen kan verrichten.

Juist omdat er geen ongewenste afleiding is, omdat je niet hoeft na te denken over wat vanavond te eten, niet naar de supermarkt hoeft, niet de kinderen hoeft op te halen van waar ze ook mogen zijn. 

Je wordt volledig verzorgd en er is professionele begeleiding bij, die je kan (bij)sturen, waar je mee kan sparren en ventileren. 

Curaçao is een heerlijke bestemming: deels Nederlands, deels Caribisch, met azuur blauwe wateren, heerlijke stranden. Hier voel je een heerlijke vibe. Kleuren en geuren activeren je creativiteit. 

Deze workaction wordt gehouden in het prachtige landhuis Jan Thiel. Het eeuwenoude plantage huis ligt bovenop een berg, met prachtig uitzicht. Het ligt op slechts 30 min van de airport en vlakbij de zee. Er is een heerlijk zwembad, een eigen keuken, een mooie tuin met schaduw om rustig te kunnen werken. 

Een droom locatie. Het is heerlijk om echt even weg te zijn, helemaal verzorgd te worden en iets het prachtige eiland Curaçao te ontdekken. 

JanThielLodges-169-HDR
DSC09983
JanThielLodges-135-HDR

Het programma

Dag 1 

Aankomst op Curaçao. Installeren en daarna een lekkere duik in de pool. ‘s Avonds een diner in het landhuis Jan Thiel.

Dag 2 

Na het ontbijt een Blauwprint-workshop. Deze workshop is een inzichtsessie en gaat je op een verrassende manier inzicht, focus en richting geven met betrekking tot je vraagstukken. Deze sessie gaan we stilstaan bij hoe het NU is. Je brengt dit in beeld m.b.v. miniaturen in het zand. De rest van de dag werkt iedereen aan zijn eigen business met ingeplande 1 op 1 sessies ‘out of the box coaching’. 

Eind van de dag brengen we een bezoek aan het strand van Jan Thiel. 

Dag 3 

Lekker ontbijt. 1e Bars workshop. Een class om meer ruimte, gemak, vrijheid en nog veel meer te leren voor in je dagelijkse leven. Wat als het makkelijk mag gaan, het niet altijd keihard werken of complex hoeft te zijn. Je mag gewoon gaan liggen, een sessie ontvangen waarmee eigenlijk op een bepaalde manier je “harde schijf” gereset zal worden. Elke sessie die je geeft of ontvangt ruimt het nodige op. Oude overtuigingen of blokkades die er zijn kunnen energetisch opgeruimd worden, waardoor er ruimte ontstaat voor nieuw.

Einde van de middag hebben we een rondwandeling door historisch en gezellig Pietermaai. 

Dag 4

Individueel werken en rond de lunch een tweede workshop van Blauwprint. Dit keer met het thema: Hoe ziet mijn ideale toekomstbeeld eruit. Deze visualiseer je met de miniaturen in het zand. Daaruit komt een beeld waar je vervolgens concreet naartoe kunt gaan werken. De rest van de dag werkt iedereen aan zijn eigen business met ingeplande 1 op 1 sessie ‘out of the box coaching’. Eind van de dag een wandeling met een BBQ bij Caracasbaai. 

Dag 5 

Je gaat op deze ochtend de Bars Class afronden. Je krijgt en geeft een Bars Sessie. Daarnaast zal je nog extra’s tools ontvangen waar je echt dagelijks baat bij zal hebben in je werk en privé leven. Wat kan er allemaal losgelaten worden na de afgelopen dagen. Er zal steeds meer ruimte ontstaan voor dat wat je echt wilt doen met je werk/ bedrijf met uiteraard een feestelijk moment want je krijgt je certificaat.

Na de lunch hebben we een thema workshop. In deze workshop gaan we kijken naar hoe jij jezelf nog beter op de markt kan zetten. We kijken naar hoe je social media op een authentieke manier kan gebruiken. Vanuit jezelf met puurheid voor je business. Content creation, het kan een enorme uitdaging zijn. Wanneer je eenmaal doorhebt dat je het authentiek en puur kan benaderen, zal het gaan stromen. Geen gekke aanhaak momenten, nee vanuit jouw soul, vanuit jouw oprechtheid. 

  Verderop in de middag gaan we heerlijk ontspannen met een SUP tocht door de Peninsula’s van het Spaanse water 

Dag 6 

Laatste business ochtend met een Q&A sessie. Een heerlijke dag op een jacht naar een verlaten baai inclusief een BBQ aan boord. Ook daar is ruimte voor vragen en sparren ondertussen genietend van elkaar, de zon en de zee. 

Dag 7 

Klaar maken voor vertrek die dag naar huis of naar andere accommodatie bij verlenging van verblijf op Curaçao.

 

pool.3

Wat is wel inbegrepen?

 • * Iedere dag ontbijt
 •  
 • * Alle activiteiten beschreven in het programma
 
* Lunch op de dagen dat we geen andere activiteiten hebben 
 •  
 • * 2 Bars sessies inclusief certificaat
 •  
 • * 2 Blauwprint zandbak inzicht sessies
 •  
 • * 2 Thema workshops 
 •  
 • * 1 op 1 ‘out of th box coaching die met elke deelnemer zullen worden ingepland.
 •  
 •  

Wat is niet inbegrepen?

 • * Reisverzekering en annuleringsverzekering
 •  
 • * Eten en drinken (behalve het hierboven genoemde)
 •  
 • * Retour ticket naar Curaçao
 •  
 • * Vervoer van en naar de luchthaven
 •  
 • * Eigen activiteiten die je onderneemt
 •  
 • * Al het andere dat je buiten het programma aanschaft, etc.
lodge-view-section-1800x621

Ga je mee?

Investering €1500,- excl. btw (in 1x betalen) 

* P.S. Deze investering kun je als bedrijfskosten opvoeren. 

Ga je mee?

Investering €1500,- excl. btw (in 3 termijnen van €500,- ) 

* P.S. Deze investering kun je als bedrijfskosten opvoeren. 

 

Geef jezelf een week om aan je droom werken, om jouw onderneming verder te laten groeien. Op deze magische plek kom je vanzelf tot rust en kun je in alle stilte werken aan jouw idee, jouw project, jouw droom. Het maakt niet uit hoe ver je al bent. Misschien is het gewoon nog maar een idee. 

Wanneer je na deze fantastisch week het eiland verlaat, heb je al zoveel bereikt en vooruitgang geboekt en weet je hoe je alles kan voltooien, lanceren en promoten. 

Er is plek voor maximaal 10 personen. Je krijgt een enorme drive, inspiratie en een ongekende flow omdat je samen werkt met gelijk gestemden. Kom naar deze magische plek op Dushi Curaçao, geniet van deze top spot en enjoy tussndoor van islandlife! 

Er is natuurlijk ook tijd voor ontspanning, om de sfeer te proeven van dit prachtige eiland met zijn mooie mensen en flora en fauna. 

 

DSC09995
pooltafel
IMG_3165-tuinLH

Bars

Een workation om te komen tot de kern van je zijn. De ruimte te creëren om de plannen die je voor ogen hebt met je bedrijf of werk tot uiting te laten komen. Het kan zijn dat die plannen/ ideeën nog verborgen liggen achter beperkingen of blokkades. Of dat je ze gewoon nog niet helemaal helder hebt.

Iedere dag beginnen we met oefeningen om de juiste energie neer te zetten voor de dag. Oefeningen die een bijdrage zijn om te kunnen ontvangen en vanuit je kern te werken. Je creativiteit de ruimte te geven en de mogelijke blokkades op te ruimen.

Verdeeld over dag 3 en 5 zal je een Access Bars Class volgen. Een class om meer ruimte, gemak, vrijheid en nog veel meer te leren voor in je dagelijkse leven. Wat als het makkelijk mag gaan, het niet altijd keihard werken of complex hoeft te zijn. Je mag gewoon gaan liggen, een sessie ontvangen waarmee eigenlijk op een bepaalde manier je “harde schijf” gereset zal worden. Elke sessie die je geeft of ontvangt ruimt het nodige op. Oude overtuigingen of blokkades die er zijn kunnen energetisch opgeruimd worden, waardoor er ruimte ontstaat voor nieuw.

Je krijgt gedurende de workation de volledige Access Bars Class. Je geeft en krijgt tijdens de workation twee Access Bars behandelingen.

Je krijgt na afronding een certificaat en na de workation kan je Bars behandelingen gaan geven aan familie, vrienden, maar ook gelijk in je praktijk. 

Los van de Access Bars Class kan je gedurende de workation een energetische healing boeken bij Marije. De kosten hiervan zijn €75,- per sessie. Gedurende de healing zal Marije werken met woordelijke – clearings, zodat beperkingen, blokkades aangeraakt en opgelost kunnen worden.

 

Blauwprint

Werken met je Blauwprint.

Inzichtsessies voor jezelf, je team, je bedrijf of organisatie. Eén op één of in een groep. Je krijgt inzicht, focus en richting m.b.t. je eigen vraagstukken.

Met Blauwprint maken we een blauwdruk, blueprint van jou en het proces waar je als persoon, team of bedrijf in zit. We maken gebruik van onze unieke blauwprintmethode. We gaan in tafelzandbakken aan de slag met speelgoed dat we allemaal kennen van vroeger. Leuk, creatief en zeer leerzaam!

Thema: inzicht in jezelf en welke stappen je wilt zetten in je bedrijf.

We gaan stilstaan en vooruit kijken.

Waar denk je aan bij groei m.b.t. je werk en jezelf? Wil je op een creatieve, verfrissende manier inzicht in je mogelijkheden, valkuilen en kansen? We maken gebruik van onze unieke Blauwprintmethode. We gaan in tafelzandbakken aan de slag met speelgoed dat we allemaal kennen van ‘vroeger’. Het is leuk, het is anders, het werkt.

We gaan in tafelzandbakken aan te slag met speelgoed dat we allemaal kennen van ‘vroeger’. Leuk, creatief en zeer leerzaam!

Creative Coaching

Hier ben je op de juiste plek om jouw creativiteit weer te laten stromen voor jouw werk. 

Met creative coaching  kan ik je helpen om meer tijd te creëren, minder stress te hebben, geld te besparen en fit te zijn. 

Als een zeer goede en snelle creator kan ik eenvoudig samen met jou oplossingen creëren en laat ik je zien hoe jij jouw dienst of product op de markt kan lanceren.

Ook laat ik jou volledig in-tunen om jouw social media tot een succes te maken.

Hoe jij exposure kan creëren, zodat je zichtbaar wordt

 

Wie zijn wij?

Marije

Ik ben Marije van der Zouwen-Steur en ik ben energetisch coach, werkzaam op het mentale, emotionele en energetische vlak. 

Ik ben door een burn-out tot stilstand gekomen en van daaruit op onderzoek gegaan. In eerste instantie om te herstellen, fysiek en mentaal sterk te worden. 

De methode van HeartMath is hier een hele grote bijdrage in geweest. 

Gaandeweg ben ik mijn intuïtie sterker gaan ontwikkelen en werd helder dat ik helende capaciteiten heeft. 

Access Bars heeft mijn tool-box compleet gemaakt.

Kim

Ik ben Kim Merema en ik heb Blauwprint ontwikkeld.

We kunnen op een andere manier met elkaar en onszelf communiceren. Communiceren met beelden en symbolen. Kinderen spelen over hun belevingswereld, het is puur en mede door het symbolische spel krijgen ze onbewust inzicht én meerdere scenario’s tot hun beschikking waardoor ze beter en positiever met zaken, waar ze in hun dagelijkse leven tegenaan liepen, om kunnen gaan. 

Ze krijgen er meer grip op. Als volwassenen zijn we dit soms ook kwijtgeraakt.

Met deze Blauwprintmethodiek ontstaat er meer begrip en verbinding met jezelf en anderen. Ook komt helder in beeld waar je focus ligt. Wat losgelaten moet worden en wat juist energie geeft, dat kan groeien.

thumb_IMG_7861_1024

Ik ben Anouk Soute. Bedenker van Broodtrommelliefde en creative coach. 

Broodtrommelliefde is vanuit eigen persoonlijke ervaring succesvol in 2015 op de markt gebracht. Een idee wat is ontstaan aan de keukentafel. 

Ik ben een creator en kijk out of the box met je business mee. Ik help onderneemsters om hun product op de markt te brengen. Van hersenspinsel naar winkelschap. Ik vind het heerlijk om een concept tot werkelijkheid te maken. 

Ik help je weer om dat troebele water, crystal clear te krijgen. 

Daarnaast woon ik op Curaçao en werk ik als freelancer voor bedrijven voor zowel in Nederland als op Curaçao als social media beheerder. 

Heb je vragen? Je mag altijd contact met ons opnemen op +31617498846. 

Content Inspiratie Tips

Je ontvangt 2 weken lang gratis content inspiratie tips

Je bent succesvol aangemeld!

Gratis afspraak

45 minuten sparren over jouw idee. 

Je bericht is succesvol binnen gekomen. Ik neem snel contact met jou op!

Aanmelding nieuwsbrief Social Media

It's pointless to focus on what the competition does. Focus on your audience!

Je bent succesvol aangemeld.