Over Anouk

Hi! Ik ben Anouk, 44 jaar oud en ik woon momenteel op Curaçao. Op mijn achttiende begon ik met reizen en sindsdien ben ik al op veel plekken op de wereld geweest. Ik houd van de tropen en na twee keer een poging te hebben gedaan om in het buitenland te gaan wonen, is ons dat afgelopen juli 2108 gelukt. Reizen, fotograferen, lekker eten, zon, zee, strand, vrienden en familie daar word ik het meest gelukkig van. 

Studie en werk
Ik ben na mijn reizen, toerisme gaan studeren. Met de komst van het internet viel een groot gedeelte van de fysieke reisbureau’s in duigen. Ik ben toen werk gaan zoeken in het HR vak. Uiteindelijk kreeg ik een baan als uitzendkracht in de functie van HR -assistent bij de Gemeente Rotterdam en heb ik de laatste 7 jaar gewerkt als Adviseur Re-integratie.
Ik ben daar na 14,5 jaar weggegaan omdat wij gingen emigreren. Naast mijn jobs heb ik altijd andere ondernemingen gehad. Ik gaf sieraden workshops en maakte sieraden, In 2015 lanceerde ik mijn eigen concept Broodtrommelliefde. Kaartjes voor in de broodtrommel. Nog steeds zo leuk om dit mee te mogen maken. Dat gevoel dat mensen jouw product tof vinden en ook nog eens gaan kopen.

Mijn gezin
Ik ben getrouwd en wij hebben samen twee kinderen. Sinds kort hebben wij er een nieuw gezinslid bij en dat is een straathond genaamd Rakker. We wonen op Curaçao. In een heerlijk huis en we zijn hier heel erg gelukkig. We hebben ons leven hier zoals we wilden.
Minder stress, minder drukte, minder materialisme, meer buitenleven, meer genieten van moments dan van spullen. 

Mijn heden op de Caribbean
Ik werk op dit moment als freelancer voor verschillende bedrijven, in zowel Nederland als op Curaçao. 
Ik help en ondersteun ondernemers en bedrijven bij het inrichten van hun social media accounts, ik creëer en plaats content. 

Daarnaast begeleid ik vrouwelijke ondernemers met het lanceren van hun idee, wat met name gericht is op carddecks, inzicht en coachingskaarten. Dit na aanleiding van het lanceren van mijn eigen product Broodtrommelliefde

 

Content Inspiratie Tips

Je ontvangt 2 weken lang gratis content inspiratie tips

Je bent succesvol aangemeld!

Gratis afspraak

45 minuten sparren over jouw idee. 

Je bericht is succesvol binnen gekomen. Ik neem snel contact met jou op!

Aanmelding nieuwsbrief Social Media

It's pointless to focus on what the competition does. Focus on your audience!

Je bent succesvol aangemeld.