Expression Session

Ik krijg regelmatig de vraag: ‘Anouk, wat super leuk jouw Broodtrommelliefde kaartjes, mag ik vragen hoe dat proces bij jou is gegaan?” 

Anouk:”super leuk jouw concept, zou je misschien met mij kunnen meekijken, kun je een drukker adviseren, zou je misschien wat adressen met mij willen delen?”

Wat is het gaaf om met creatieve vrouwelijke ondernemers mee te kijken en ze te helpen met hun product. Ik geniet daar oprecht zo van. 

Ik herken het van mijzelf. Je krijgt soms een blinde vlek voor jouw eigen idee. Je weet soms even niet meer waar je je informatie vandaan moet halen of welke juiste vragen je moet stellen aan bv een drukker, aan een doosjes maker, aan een grafische vormgever. 

Ik weet er alles van en daarom biedt ik naast mijn online programma: “van idee naar product” ook “Expression Sessions” aan. 

Waarom? Omdat sommige onderneemsters al wat verder in het proces zitten dan dat ik aanbiedt in het online programma die je echt vanaf het begin alles uitlegt (zeer aan te raden als je echt from “scratch” begint). 

Een “Expression Session” is een versnelde versie wanneer je al wat verder in het proces zit. 

 

Hoe werkt het?

Stap 1

Wanneer je je aanmeldt voor een “Expression Session” krijg je van mij een uitgebreide vragenlijst. Die vragenlijst dien je zo volledig mogelijk in te vullen en naar mij terug te mailen. Ik kan je vertellen dat dit echt een hele leuke lijst is met super, mooie en inzichtelijke vragen. Na de “Expression Session” begrijp je precies waarom ik je die vragen stelde. 

Je hebt gelijk een blauwprint van jouw hersenspinsel en meer, het gaat jou helpen in het hele proces!

Stap 2

Wanneer ik de vragenlijst van jou heb terug gekregen, ga ik op basis van jouw antwoorden een “Expression Session” houden. Dit neem ik op voor je. Waarom? Omdat is gebleken dat coaching met opname berichten als heel prettig wordt ervaren, vooral omdat je het keer op keer kan terugluisteren. 

Waar je ook bent en op ieder tijdstip. Wat voor jou het beste uitkomt. Het enige wat je nodig hebt is een phone en oortjes. 

Stap 3

Na de opname gaan we een afspraak met elkaar maken. Je hebt na de vragenlijst en de opname een hoop vragen. We nemen de tijd om met elkaar te sparren en je krijgt van mij live coaching. Ik kijk met jouw mee op een neutrale manier en stel de juiste vragen, ik stel jou eerlijke vragen ten aanzien van jouw hersenspinsel and beyond. 

Dit gesprek wordt ook opgenomen, zodat je dit keer op keer kan terug luisteren. 

Stap 4

Je hebt nu 2 opnames waar je mee verder kunt. Op basis van deze 2 opnames krijg je van mij nog een laatste advies via de mail. 

Ik zal je begeleiden naar alle externe partners, die jij nodig hebt bij jouw hersenspinsel. 

Dit scheelt jou een hoop uitzoekwerk & gegoogle. Ook weet je precies welke belangrijke vragen jij kan stellen. 

Je kan gelijk aan de slag! 

Ook een Expression Session?

Jouw investering voor een “Expression Session” is €119,- voor het hele traject. Dan heb je versnelde coaching om jouw product goed en gedegen te kunnen lanceren. Je hebt up to date informatie en je hebt super fine-tuning en bijsturing op jouw eigen al zelf opgestarte proces. Het voordeel van de “Expression Session” is dat je én heel snel kan schakelen en je na 2 coachingsopnames een geheel op maat gemaakt advies krijgt welke externe partners je kunt inschakelen en die betrouwbaar zijn. 

1
Wil jij een expression session met mij? Neem dan gerust contact met mij op.
Powered by

Content Inspiratie Tips

Je ontvangt 2 weken lang gratis content inspiratie tips

Je bent succesvol aangemeld!

Gratis afspraak

45 minuten sparren over jouw idee. 

Je bericht is succesvol binnen gekomen. Ik neem snel contact met jou op!