De Content Inspiratie Route

52 weken lang elke week inspiratie voor jouw social media

Vind jij het moeilijk om content te verzinnen voor jouw social media kanalen?

Heb je een aantal gratis content kalenders gedownload, waarbij je het advies kreeg, dat je de inhaakmomenten het beste kon gaan gebruiken en de feestdagen? 

Natuurlijk is een inhaakmoment met kerst en oud & nieuw een mooie post waard. Met moederdag ook, maar hoe langer ik naar die inhaakkalender keek, hoe meer de moed mij in de schoenen zakte. 

Bloody Mary dag, Morsecode dag, Verkleed je huisdier Dag, Parapludag en zo kan ik eindeloos door gaan. Er zaten er hooguit een paar tussen waarvan ik dacht, daar kan ik wellicht iets mee. 

Maar buiten dat het mij verder geen moed gaf, gaf het mij ook geen lekker gevoel. Het voelde niet natuurlijk, niet oprecht. 

Posten op Social Media is voor mij authentiek jezelf, je product/ dienst /bedrijf laten zien. 

Echt, natuurlijk, onvertaald, onvervalst, origineel, zuiver, oprecht en puur. 

 

Herken je dit?

Je weet niet zo goed wat je moet posten

Wie zit er op mij te wachten? 

Je vindt het moeilijk om zichtbaar te zijn.

Je hebt weinig tot geen inspiratie.

Je hebt een blinde vlek voor je eigen merk.

Je weet niet zo goed waar te beginnen. 

De techniek vind je soms een uitdaging. 

Welke filter, welke compositie, welke app voor een leuke quote? 

Je weet niet hoe je posts moet afwisselen?

Alle expertise in huis

De reis die ik heb bewandeld met mijn eigen product Broodtrommelliefde is gegoten in deze training.

Ik wist niet wat ik moest delen. Wie zit er op mij te wachten was steeds wat een stemmetje tegen mij zei.

Moet ik echt een foto van mijzelf plaatsen? 

Nu heb ik over de 5000 volgers op Instagram en bijna 7000 op Facebook. 

Ik laat je stap voor stap zien hoe je dit kan doorbreken, door meer om je heen te kijken. 

Er zitten verschillende elementen in deze training die jou inzicht en inspiratie geven om zichtbaarder te worden op Social Media. 

O ja! Dat is soms echt eng, daar ben ik heel eerlijk in. 

Ik keek naar anderen. Hoe doen zij het? Maar dan kwam ik niet veel verder, want het was en is niet mijn verhaal. 

Kijk om je heen, leef af en toe in stilte. 

Leg die telefoon af en toe eens weg. De wereld vergaat niet, wanneer je even niet bereikbaar bent.  

Wat ga je leren?

Je krijgt van mij elke week tips over hoe jij inspiratie kan opdoen. 

Je krijgt opdrachten, je leert over de techniek en krijgt mooie tips over tools, apps en hoe jij jezelf momenten kan gunnen om jouw creativiteit op te laten borrelen. 

De content inspiratie route heb ik speciaal ontwikkeld om op een andere manier naar de omgeving te kijken. 

Hoe ironisch is het om af en toe je smart apparatuur weg te leggen om vervolgens weer met een frisse blik je volgers te inspireren. 

 

Leer weer om je heen kijken

Je leert hoe je weer om je heen kan kijken, door ook momenten te kiezen voor jezelf, ik ga je tips geven hoe jij je social media kunt gaan inzetten en dat je er plezier van krijgt. 

Dat je zoveel ideeën krijgt, dat je voor een heel jaar en daarna verder kan. Je leert hoe je out of the box kan denken. Je leert hoe je jouw volgers kunt leren kennen, zodat je weet hoe jij daar met jouw social media op kan inspelen. 

Alles is er al! Ik ga je leren om dat te kunnen zien. 

Voor slechts €1,- per week krijg je een heel jaar lang elke werkdag inspiratie voor jouw content route. 

Alles is er al

Alles is er al? We zijn het verleerd om om ons heen te kijken. We kijken meer in en op een scherm dan dat we onze ogen openen voor wat er om eens gebeurd.

O yes, ik deed dat. Ik keek vooral naar anderen en naar de mooie feed ze hadden. 

Verdeed mijn tijd om naar de tijdlijn van een influencer te kijken en blokkeerde voor mijn eigen business. 

Een social media strategie hebben hoort erbij. 

Wel eentje die authentiek is en bij jou past. 

Veel gestelde vragen?

Dit is een evergreen cursus, dat betekent dat je op elk moment vanaf binnen 24 uur kunt instappen. Je krijgt elke week, 52 weken lang elke werkdag in de ochtend een email over Social Media. Op deze manier heb je genoeg tijd om alle materie onder de knie te krijgen. Je kunt het op jouw eigen tempo volgen. Geen probleem en les materiaal blijft onbeperkt beschikbaar. 

Omdat die zich cursus zich richt op authenticiteit en zich richt om jou te leren hoe jij pure, oprechte en eerlijke content kan delen, dan is deze cursus zeker geschikt wanneer je al wat langer een ondernemer bent. Je leert in deze training anders te kijken naar content, je leert weer om je heen te kijken, waardoor ideeën vanzelf weer binnenkomen en je niet denkt: wat kan en zal ik nu weer posten. 

Toen ik net begon met Instagram wist ik nog helemaal niets. Mijn post waren spontaan en niet consequent. Wanneer je een starter bent dan is het fijn om een basis te hebben. Deze cursus geeft je een basis en meer. Zeker geschikt voor starters, maar ook zeker geschikt voor mensen die al wat langer aan het ondernemen zijn. 

Jazeker, je kunt deze cursus inboeken als studiekosten in je boekhouding en de btw is aftrekbaar ook later nog wanneer je nu nog niet bent ingeschreven bij de KVK.

Ik vind het belangrijk dat iedere ondernemer of starter de mogelijkheid krijgt om mee te kunnen doen en ik geef je daarom de mogelijkheid om in 2 termijnen te betalen. Na het volgen van deze cursus heb je alle tools in handen om jouw Social Media te laten stromen en heb je de investering zo terug verdiend. 

Je hoeft niet technisch te zijn om deze cursus goed te kunnen volgen.
Alle instructies over de techniek zijn in in Jip en Janneke taal uitgelegd en voor iedereen te volgen. In de besloten Facebookgroep zijn we er ook om elkaar te helpen. 

Deze training geef ik ook 1 op 1, zowel online als offline (Curaçao located). Deze trajecten geef ik 2x in de maand. Wil je hierover meer informatie ontvangen? Mail mij dan op anouksoute@gmail.com