Be your own designer

Grafisch designers worden op sommige vlakken een beetje overbodig, want tegenwoordig is er Canva. 

Met Canva kun jij zelf (gratis) grafische ontwerpen maken. Canva heeft een groot aanbod en er zijn veel mogelijkheden. 

Herken je dit?

Je ziet het voorbijkomen op social media – leuke, hippe en professionele vormgegeven afbeeldingen. Met mooie foto’s, een inspirerende tekst in precies een mooi en passend lettertype, een bedrijfslogo verwerkt in de afbeelding. Maar hoe doet men dat? Waar begin je? 

Met deze Canva workshop kan jij dit ook. Je leert verschillende afbeeldingen maken voor jouw social media, nieuwsbrief, instagram, flyers, een menukaart of uitnodiging. Er zijn talloze mogelijheden. Hélemaal in jouw eigen (branding) stijl.

Het overbrengen van mijn expertise

Ik heb Canva ook toegepast in mijn bedrijf. Ik was startende en had niet altijd het budget voor een graphic designer en om alle programma’s van Adobe  onder de knie te krijgen daar had ik weer geen tijd voor. 

Canva biedt uitkomst. Er is een gratis versie en een betaalde versie ($12,- per maand). 

Na het uitproberen van de gratis versie ben ik overgestapt naar de betaalde versie. Ik zal je tijdens de workshop alle verschillen laten zien en ervaren. 

 

Wat ga je leren?

Dit is een offline workshop. Dit betekent dat we ook daadwerkelijk aan de slag gaan. Ik kijk met je mee en zal je aan de hand van voorbeelden jou laten ervaren hoe jij jouw eigen designer kan worden. Omdat het een offline workshop is, kan ik jou de juiste aandacht geven en door te doen leer je het beste. Het is groepsverband en daardoor kun je van en met elkaar leren. 

Je gaat leren wat de voordelen zijn van het maken van je eigen, unieke afbeeldingen passend bij jouw bedrijf.
Je leert wat een goede en aantrekkelijke afbeelding is.
Je leert hoe je Canva goed kan gebruiken en welke voordelen er aan zitten. 

Tevens ga ik je leren hoe je op een authentieke manier content kan creëren. Waar vind je mooie afbeeldingen Waar vind je gratis copyright vrije afbeeldingen passend bij jouw bedrijf? Ik heb het dan niet over stock foto’s. 

Je krijgt van mij directe begeleiding bij het maken van jouw visuele content. Wat kan ik posten? Hoe kan ik posten? Hoe word ik opgemerkt middels social media? 

4 live trainingen in Brabant

Deze workshops worden gegeven in Liempde. Op een mooie plek in het buitengebied van het Brabantse Liempde vind je dit knusse atelier. HWe zijn omringd door het groene platteland en je hebt het gevoel echt even weg te zijn van de buitenwereld.

Liempde_3
Liempde_2
  • Off line training in groepsverband
  • Begeleiding en advies
  • Koffie, thee & water
  • Heerlijke lunch
  • On-line Content Inspiratie Route t.w.v. € 52,-
  • Ondersteunende besloten Facebook groep

Jouw investering is €129,- voor een dagdeel Canva met integratie van hoe je opgemerkt kan worden op de social media kanalen. 

Deze investering is inclusief mijn on-line “Content Inspiratie Route”, t.w.v. €52,- waarbij je 52 weken lang van mij elke week tips over hoe jij inspiratie kan opdoen. 

Een waardevolle toevoeging op jouw designer skills to be.

 

10 september 2019

Betaling in 1 x 

Betaling in 2 termijnen? 

17 september 2019 

Betaling in 1 x 

Betaling in 2 termijnen? 

24 september 2019

Betaling in 1 x 

Betaling in 2 termijnen? 

26 september 2019

Betaling in 1 x 

Betaling in 2 termijnen? 

Veel gestelde vragen?

Jazeker, je kunt deze cursus inboeken als studiekosten in je boekhouding en de btw is aftrekbaar ook later nog wanneer je nu nog niet bent ingeschreven bij de KVK.

Ik vind het belangrijk dat iedere ondernemer of starter de mogelijkheid krijgt om mee te kunnen doen en ik geef je daarom de mogelijkheid om in 2 termijnen te betalen. Na het volgen van deze cursus heb je alle tools in handen om jouw creativiteit te laten stromen en heb je de investering zo terug verdiend. 

Je hoeft niet technisch te zijn om deze cursus goed te kunnen volgen.
Alle instructies over de techniek zijn in in Jip en Janneke taal uitgelegd en voor iedereen te volgen. In de besloten Facebookgroep zijn we er ook om elkaar te helpen. 

Deze training geef ik ook 1 op 1, zowel online als offline (Curaçao located). Deze trajecten geef ik 2x in de maand. Wil je hierover meer informatie ontvangen? Mail mij dan op anouksoute@gmail.com