Wat ga je doen wanneer je een goed hebt en niet weet hoe je dit verder moet gaan aanpakken?

Dan ga je uiteindelijk niets doen.

Dan leg je het weg en dan zul je het over een tijdje weer tegenkomen met de gedachte: O ja, dat wilde ik ook nog een keer doen.

Twijfel, geen tijd, andere prioriteiten, gebeurtenissen in je leven, waardoor je niet verder nadenkt over het hoe aan te pakken.

Een idee kan zelfs al groots zijn uitgewerkt, maar de paniek slaat misschien toe, want je weet niet hoe je het verder moet aanpakken.

Woorden zoals:

Sales, Marketing, Social Media, Strategie, Funnels. Zichtbaarheid, Webinars. Salespage, etc., etc. Je krijgt er al de kriebels van als je er over nadenkt.

Wat als ik je nou zeg: Laat het los & denk niet te moeilijk

Free your mind & the rest will follow.

Dit bordje kwam ik van de week tegen op het surfstrandje hier op Curaçao.

Ik had al een ochtend achter de rug en kreeg lichtelijk paniek in de bovenkamer, totdat ik dacht, ik moet gewoon gaan aangeven dat het mij niet lukt op de manier zoals we het gepland hadden. En dat was wat ik deed en vertrouwde er verder op hoe de dag zou verlopen. Het verliep allemaal prima.

Free your mind & the rest will follow.

Zo is dat ook met jouw idee, met jouw hersenspinsel. Diep in je hart wil je het zo graag uitwerken en het delen, maar je hoofd zegt ‘nee’.

Wanneer het goed voor je voelt, vraag mij dan om hulp en doe mee met het on-line programma van ‘Idee naar Product’.

Ik heb het pad al bewandeld. We hoeven echt niet altijd op het rechte pad te blijven, we kunnen samen een beetje zigzaggen, off-track om te kijken wat bij jou past.

Don’t worry.

Free your mind & the rest will follow!