45 minuten verder en één social media post rijker

De workshops mogen wat voller raker, kun je daar mee beginnen?

Ik was bij een happy hour van de week en daar raakte ik aan de praat met een dame. Zij heeft een atelier, waar ze haar creativiteit de vrije loop laat gaan en haar werk verkoopt. 3 x in de week geeft ze workshops. 1x voor kinderen en 2x in de week voor volwassenen. Ik vroeg haar of ze op social media zat, zodat ik haar kon vinden. Leuk om met Veerle, mijn oudste een workshop te doen. 

Ja, je kunt mij daar op vinden, maar het is lang geleden dat ik daar iets op heb gezet. Ik heb er gewoonweg de tijd niet voor en als ik er heel goed over nadenk, dan wil ik daar ook geen tijd voor vrij maken. 45 minuten verder en 1 post rijker. In die 45 minuten had ik heel wat andere dingen kunnen doen. Bijvoorbeeld de afwas, mijn kwasten schoonmaken, mijn verfdoeken sorteren. Ik heb nog genoeg te doen. Daar past zo’n post niet bij qua tijd. 

Ik snapte haar. Ja, het is niet 123, ik zet er even wat op. 

Ik wil mij inhoudelijk met mijn vak bezighouden

Ik ben vaak op pad. 

Ik zit het merendeel van de dag in gesprekken. 

Ik werk op de boot. 

Ik wil mij inhoudelijk met mijn vak bezig houden. 

Ik ben regelmatig op reis en in het buitenland. 

Het is mij te tijdrovend.

Vaak gehoorde uitingen van ondernemers die kansen laten liggen op het gebied van social media. Een oplossing kan zijn om het uit te besteden. 

Ben je benieuwd wat ik als social media content master voor jou kan betekenen? Neem dan eens een kijkje hier of wanneer je het toch zelf wilt gaan leren, dan is de content inspiratie route wel wat voor jou. 

Ik help je graag, ik weet de juiste apps en programma’s te gebruiken, zodat jij daar ook niet nog eens voor op onderzoek hoeft uit te gaan.