Van chaos naar orde

Hoe jij van chaos naar orde, in 8 modules leert een eigen carddeck/ kaartenset/ coachings kaarten of ander drukwerk te maken.

Op een velletje had ze het ooit een keer uitgeschreven, dat velletje is kwijt.

Ergens tussen de paperassen verdwenen of zelfs misschien wel in de prullenbak per abuis.

Ze heeft het idee nog wel in haar hoofd, enigszins vaag.

Ik zag jouw post over “Van Idee naar product” en toen begon het weer te kriebelen, zegt Meyke.

Ik moet het alleen nog even ordenen en op papier zetten, dacht ik. Maar het is zo’n chaos in mijn bovenkamer, dat ik eigenlijk niet weet hoe ik dat in orde kan brengen, dus ik dacht, ik bel jou en heel eerlijk dat idee is van een paar jaar terug, misschien heeft het wel een upgrade nodig naar deze tijd of ja misschien ook niet, ik weet het niet.

We hebben het over haar idee en van het ene idee, kwam weer een ander idee. We werden allebei razend enthousiast, maar ik gaf wel aan pas op de plaats te nemen.

Ik ken zelf dat gevoel. Vanuit enthousiasme ontstaan er weer andere mooie ideeën. Die kun je later gebruiken als aanvulling, ter vernieuwing van je dan bestaande product.

O ja, zegt Meyke, je hebt gelijk en dat is dus wat ik nodig heb, die structuur en iemand die de teugels weer even strak houdt.

In het programma “Van Idee naar Product” leer je in 8 modules stap voor stap hoe jij van jouw chaos in jouw hoofd orde krijgt in jouw plan.

Orde die ervoor zorgt dat je weet wat je moet doen, zodat je niet van het padje afraakt. Hoewel het soms niet verkeerd is om van dat padje af te raken, want dan weet je ook weer wat je zeker niet moet doen.

Nederland hoeft zich straks geen zorgen te maken wat ze op hun verlanglijstje hoeven te zetten, mooie producten in wording in overvloed.

9-9-2019 (mooie datum he?!) starten we.

Sluit je ook aan?