Waarom ik geen gebruik maak van een on-line drukker

Op internet vind je een hoop on-line drukkerijen, de één nog goedkoper dan de andere. 
 
De drempel om on-line drukwerk te bestellen is laag, toch is dat voor mij geen reden geweest om verder zaken te doen met een on-line drukker. En niet per sé omdat een on-line drukkerij slecht is, ik heb namelijk in mijn begin fase ook gewerkt met een on-line drukker. Ik miste niet alleen het persoonlijk contact, maar zeker ook het meedenken. 
 

Goedkoop kan ook duurkoop zijn. In Nederland zijn er een hoop drukkerijen. Waarom niet naar de lokale drukkerij op de hoek? Die zijn tegenwoordig ook uitgerust met moderne apparatuur en kunnen mooie prijzen aanleveren. En soms betaal je daar wat meer voor. Ik heb dat er graag voor over. 

Het grote verschil met een on-line drukkerij en een drukkerij om de hoek, is dat u persoonlijk iemand spreekt die vervolgens de best passende oplossing zoekt.

Vele voordelen

Ik ervaar vele voordelen met een niet on-line drukker. Zoals eerder genoemd het persoonlijk contact en ook het hebben van een vast contact persoon. Bij een on-line drukker wisselt je contact persoon, waardoor je je verhaal of vraag opnieuw moet uitleggen. Ook het meedenken is een pluspunt, zeker wanneer je voor het eerst iets laat drukken. Het voelt betrouwbaar. Er is handmatig bestand controle, er zijn sparringsmomenten om bij te sturen en te fine-tunen. Men neemt de tijd voor je. 

En een on-line drukker, is natuurlijk helemaal prima, wanneer je 100 flyers voor een braderie wil afdrukken of een huis aan huis pamflet wilt hebben omdat je huisdier vermist is.  

Voor mooi drukwerk, adviseer ik toch echt een drukker, waar je even langs kunt gaan, waar je de mogelijkheden met elkaar bespreekt en waar je ook je succesmomenten mee kan delen. 

Vergelijk ook vooral. Vraag door, vraag naar de eenmalige kosten. Want wanneer je uiteindelijk tot een eindproduct komt, wat je wilt gaan verkopen, dan dien je alle (inkoop) kosten te weten om het rendabel te maken. 

Wil je bijvoorbeeld meer weten over welke vragen je echt niet moet vergeten te vragen aan een drukker?

Vraag die vragen dan gratis op, middels onderstaande link.

Het ondersteunt je echt in het maken van een fantastisch fysiek product.